Monday, 22 April 2013

Kraf Tangan Dari Kain Felt

Assalamualaikum w.b.t. dan Salam 1 Malaysia.

Hari ni Umi nak post kan gambar bantal- bantal yang mengunakan kain felt yang dibuat oleh anak- anak Umi.

Umi minat kitar semula barang- barang terbuang dan anak- anak Umi pula minat dalam menjahit. 

Kalau berkenan dan ingin menempah, boleh lah tinggalkan komen yer..

Jom cuci- cuci mata.. :)

Yg ni bantal Lady Bird.
Gambar atas : Muka Lady Bird
Gambar bawah : Boleh tulis nama ( boleh request )



Keychain 

Bantal Lady Bird


Bantal Kusyen




Bantal Lady Bird Ibu dan Anak



Ha..
Yang ni, seorang pelanggan je yang order untuk keluarga dia dan Alhamdulillah mereka semua berpuas hati dengan hasil jahitan tangan anak- anak Umi yang kemas.



Ni bantal kusyen yang ditempah oleh pelanggan untuk dihadiahkan kepada ibu bapanya.



Bantal hiasan.

Lady Bird tanpa kaki.



Bantal Dinasour yang sesuai untuk kanak- kanak.



Couple set



Bantal berbentuk Love..



Bahagian sisi.


Bantal Love sebelah kiri tu, Umi yang buat. Hehe.
Cantik tak? :)



Pensil Case


Bantal Kecik untuk cenderahati yang ditempah oleh INSAN (sebuah organisasi Islam) di UiTM.



Keychain Handphone



Keychain Handphone



Pensil Case

6 comments:

  1. Salam sis... brp harga bantal sebiji?

    ReplyDelete
  2. wslm. berminat ke? bole terus ke FB anak Umi ye. Mas Al-Qhadri atau boleh terus copy link di bwah ni, terima kasih. :)
    https://www.facebook.com/mas.alqhadri?fref=ts

    ReplyDelete
  3. cantik umi.nk ikut cm umi tpi tk pndai.jgn lpa singgah blog jita jga.http://habibahersallina.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Akak , Bantal tu sebiji bape ?? Mcm Nk Pulak , Comel ^_^

    ReplyDelete
  5. datanglh juga blog saya.... http://ukhwahcraft.blogspot.com/

    ReplyDelete